Premo i nytt samarbete för prenumeration av kolsyrepatroner

Image preview

I dagarna har ett nytt samarbete sett dagens ljus där Premo får uppdraget av Soda4you att med tidningsbuden underlätta logistiken kring kolsyrepatroner för invånarna.

Tjänsten som lanserats innebär att alla stockholmare som älskar att tillverka kolsyrat vatten hemma, får möjlighet till leverans av kolsyrepatroner som en prenumerationstjänst. Leveranserna utförs av Premos tidningsbud och innebär att man ställer ut sin förbrukade patron som hämtas upp samtidigt med att en ny levereras.

- ”Det har inte varit lätt att hitta en partner som kommit tillräckligt långt i sin utveckling av just hämtningar samtidigt som dem mötte våra tuffa krav. Tack vare Premo är vi äntligen redo att leverera dina kolsyrepatroner på ett hållbart sätt”, säger Boo Olsson, en av grundarna och ägarna till Soda4you.

Malin Karlsson på Premos marknadsavdelning, som är den som jobbat intensivt med få upp tjänsten sammanfattar det så här: -”Vi är stolta över att Soda4you med sitt stora miljötänk valt Premo som samarbetspartner. Att hjälpa stockholmarna att förenkla vardagen på ett smart och hållbart sätt är precis det vi vill i Premo”.

Läs mer om tjänsten: https://www.soda4you.se/